Ciorba De Fasole Verde Pastai
Ciorba De Fasole Verde Pastai
700 g fasole pastai 2 rosii 1 dovlecel 1 morcov 1 ardei kapia o ceapa 150 g iaurt 150 ml suc de rosii sare frunze de telia si leustean. Ingrediente pentru ciorba de fasole verde cu iaurt:
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Batem bine oul si apoi amestecam cu smantana (sau iaurtul). Rumenim frumos faina avand grija sa nu o ardem, punem sucul de rosii si amestecam sa devina ca o crema, apoi se adauga smantana diluata cu apa. Luni, 13 septembrie 2010 21:38:00 publicat de danutza , 0 comments.
Ingrediente ciorba de fasole verde.
Ciorba de fasole verde cu iaurt este o ciorba simpla si foarte gustoasa. 700 g fasole pastai 2 rosii 1 dovlecel 1 morcov 1 ardei kapia o ceapa 150 g iaurt 150 ml suc de rosii sare frunze de telia si leustean. Dintru inceput vreau sa precizez ca, pentru reusita ciorbei, nu daca atunci cand rupem o pastaie in doua, se formeaza fibre, ca niste ate, care impiedica cele doua parti sa se desprinda imediat, pentru a putea face o ciorba din respectivele pastai va trebui.
1 kg fasole verde congelata, legume congelate ardei, ardei iute, rosie, verdeata, 1 morcov, 1 felie telina, 1 ceapa rosie, 1/2 ardei rosu, 50 ml ulei, 4 catei de usturoi, 1 pahar suc rosii, verdeata proaspata, sare. Condimentam ciorba de fasole verde cu putina sare si o lasam la fiert aproximativ 20 de minute, cat sa fiarba pastaile si sa se inmoaie (timpul de fierbere este greu de estimat, acesta variaza in rosii proaspete decojite si maruntite. Foarte important este sa gasiti fasole proaspata si tanara, cruda la care.
Fasolea pastai e de multe feluri, insa pentru ciorba cea mai potrivita este cea galbena, lata, untoasa, pentru ca ii da o aroma senzationala.
Foarte important este sa gasiti fasole proaspata si tanara, cruda la care. Dintru inceput vreau sa precizez ca, pentru reusita ciorbei, nu daca atunci cand rupem o pastaie in doua, se formeaza fibre, ca niste ate, care impiedica cele doua parti sa se desprinda imediat, pentru a putea face o ciorba din respectivele pastai va trebui. Cand fasolea este fiarta, punem verdeata tocata, amestecam si verificam daca ciorba are suficienta sare, apoi inchidem aragazul.
Ingrediente pentru ciorba de fasole verde cu iaurt: Din cand in cand ciorba de fasole galbena pastai o fac cu afumatura, ciolan sau costite, in functie de ce am la indemana. Se spala fasolea si se curata de capete.
Fasolea pastai e de multe feluri, insa pentru ciorba cea mai potrivita este cea galbena, lata, untoasa, pentru ca ii da o aroma senzationala.
700 g fasole pastai 2 rosii 1 dovlecel 1 morcov 1 ardei kapia o ceapa 150 g iaurt 150 ml suc de rosii sare frunze de telia si leustean. Ciorba se poate prepara atat cu fasole verde proaspata cat si cu fasole verde din conserva. Reteta ciorba ardeleneasca de fasole verde cu iaurt.
Posting Komentar untuk "Ciorba De Fasole Verde Pastai"